Massief eiken tafels op maat laten maken

Neem eens een kijkje bij ons assortiment houten eettafels.
Kies uit duurzame eiken buitentafels, stalen tafelframes natuursteen tafels of onze douglas tafels voor buiten op het terras.

Ebergentuindecoratie.nl produceert ouderwets degelijke en robuuste tuintafels. Een tafel gemaakt naar wens .
Dikke balken, staal, steen …..alles is leverbaar. Naast de tuintafels maken we ook tuinbanken en bijzettafeltjes. Staat uw tafel er niet bij dan is het ook mogelijk om uw tuintafel samen te stellen naar wens. U kunt dan zelf de breedte, de lengte, het soort onderstel selecteren. De tafel wordt altijd voor u op maat gemaakt .

landelijke overkapping
Eiken, douglas of lariks hout
Authentieke overkappingen
kleine overkapping1
Grote winst!
Kleine overkappingen
modern timmerwerk
van massief hout
Modern timmerwerk
tuin inspiratie1
Offerte aanvragen
Een totale tuin metamorfose?
douglas overkapping met schuur
Bekijk ze allemaal
Meer inspiratie nodig?

Tuindecoratie Ebergen

MATERIALENEiken, afkomstig uit Frankrijk , Duitsland en Nederland. Eiken is een zeer sterke, harde en duurzame houtsoort en is vers bijna wit tot creme van kleur en ‘vergrijsd’ in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in Eiken wat toegepast wordt voor buitenwerk, tuin(huizen) en zware constructies.Douglas/lariks tuinhout wordt veel toegepast als potdekselplank of zwarte potdekselplank. Voor dit wordt een kantrechte douglas plank genoemd. Deze kantrechte Douglashout plank wordt overlappend gemonteerd, dit wordt potdekselen genoemd.Er zijn ook douglashout tuinplanken die voorzien zijn van een potdekselprofiel. dit wordt Zweeds rabat, of bevelsiding genoemd. Dit zijn verschillende benamingen voor hetzelfde profiel. Wij noemen deze potdekselplank; Douglas Zweeds rabat en bieden dit aan in de kleuren zwart, blank douglashout.Douglas en Lariks, voornamelijk afkomstig uit Nederlandse bossen en BelgiĆ« en Duitsland. Deze Europese naaldhout soorten worden steeds meer gewaardeerd vanwege hun duurzaamheid en de fijne verwerking en beschikbaarheid van dit hout.
Offerte aanvragen

Uw ideale tuinmeubel, overkapping of buitenkeuken op maat??

Offerte aanvragenBij ons heeft u de gelegenheid om uw eigen meubel / object samen te stellen.Heeft u voldoende inspiratie? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragenLiever direct telefonisch uw wensen bespreken dat kan altijd neem nu contact op met een van onze decoratie adviseurs